Newbie. No sound when converting Windows 10

G'day from Australia.

I have just downloaded Studio Artist for Windows.

When I create a movie from a movie, I lose all sound when I create either an mp4 or an avi.

I hope someone can provide a very simple explanation of how I can create a movie and keep the sound.

Thank you.

Views: 18

Reply to This

Replies to This Discussion

There's a movie tab preference in the main preferences dialog that lets you choose audio pass through to be on or off. So i would check that preference setting.

Thank you John.

Works perfectly.

Best wishes to you and your family and thank you for creating such an awesome product.

RSS

Latest Activity

Paul Perlow commented on mark g's photo
Thumbnail

WHITECROW/

"So now I gotta buy an iphone?  Nice!"
16 hours ago
David Buckle posted photos
yesterday
Noah Stacey replied to Noah Stacey's discussion RENDER IMAGE SEQUENCE WITH ALPHA
"Yep, that was the key; just had to add Set Source Alpha to the sequence for each frame. Thanks so much for getting back to me! Cheers -N-"
Tuesday
Synthetik Software replied to Noah Stacey's discussion RENDER IMAGE SEQUENCE WITH ALPHA
"This observation may be related to the problem you are trying to solve. You mentioned that you used the Canvas : Alpha : Set to : Source Alpha menu command. That is a one time action that happens when you run the menu command, not some kind of…"
Tuesday
David Buckle posted a photo
Tuesday
Danny Ceunen posted a photo
Tuesday
Synthetik Software replied to Noah Stacey's discussion RENDER IMAGE SEQUENCE WITH ALPHA
"Here's a link to two tips on alpha channels, working with then and generating a movie with an embeded alpha chel in it. If the source alpha channel isn't updating to match the current frame when processing a movie with a PASeq, that would…"
Tuesday
Noah Stacey posted a discussion

RENDER IMAGE SEQUENCE WITH ALPHA

Hi, we're creating stylized cinematic sequences for AAA games here at Blackbird Interactive and we just bought a few licences of Studio Artist 5 to use in our pipeline, however we have hit a major snag that has stopped us in our tracks: We need to load videos with an alpha channel into Studio Artist 5, run a PAS on each frame, and export each frame into an image with an alpha channel.The closest I can get is to load up the video, and under Canvas / Alpha, turn on Paint Synth Alpha Enable,then…See More
Monday

© 2017   Created by Synthetik Software.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service