Newbie. No sound when converting Windows 10

G'day from Australia.

I have just downloaded Studio Artist for Windows.

When I create a movie from a movie, I lose all sound when I create either an mp4 or an avi.

I hope someone can provide a very simple explanation of how I can create a movie and keep the sound.

Thank you.

Views: 18

Reply to This

Replies to This Discussion

There's a movie tab preference in the main preferences dialog that lets you choose audio pass through to be on or off. So i would check that preference setting.

Thank you John.

Works perfectly.

Best wishes to you and your family and thank you for creating such an awesome product.

RSS

Latest Activity

Danny Ceunen commented on Bernard Bunner's photo
Thumbnail

Graffiti style

"Nice piece Bernard"
1 hour ago
Bernard Bunner posted a photo
yesterday
David Buckle posted a photo
yesterday
Danny Ceunen posted a photo
Sunday
mark g commented on mark g's photo
Thumbnail

WHITECROW/

"Not necessarily Paul..iPad ..android phone .. whatever..it’s good fun And thank you Francis"
Sunday
Jean Detheux posted a video

Fantasia nº 6 from Jean Detheux on Vimeo.

Fantasia nº 6

(English follows) Voici la cinquième des 12 fantaisies pour flûte seule composées par Georg Philipp Telemann, la Fantaisie en ré mineur (dolce-allegro-spirituoso)5 La flûtiste est Maria de Martini, une magnifique musicienne avec qui j’ai le…
Sunday
MAX posted photos
Saturday
Francis Stellitano commented on Danny Ceunen's photo
Thumbnail

Moving in the wind

"I like it."
Saturday

© 2017   Created by Synthetik Software.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service