liubo
Share on Facebook Share

liubo's Groups

liubo's Discussions

problem with warp interpolation
1 Reply

interpolation order > 0 results in color value loss from one frame to the next which leads to undesirable fading over time if applied to consecutive frames. this video illustrates the problem:…Continue

Started this discussion. Last reply by Synthetik Software Mar 18.

problem with alpha in png vs tif
2 Replies

there is a problem importing alpha channels from png files. the same brush created in photoshop and exported as png and tif gives the following distinct results…Continue

Started this discussion. Last reply by liubo Mar 14.

question/problem: how to make precise and smooth lines and other bezier path troubles
11 Replies

i am having difficulty making precise smooth lines based on bezier paths. even drawing a straight bezier path and pressing apple-K introduces additional curvature/kinks in the line. i was not able to…Continue

Started this discussion. Last reply by Synthetik Software Sep 10, 2011.

problem: open saved session missing paseq
2 Replies

i was loading a session into 4.0.4 that was saved in 4.0.3. i am missing the paseq saved with the session. i am not sure if this is an upgrade issue or a bug. thanks for any advice

Started this discussion. Last reply by liubo Sep 9, 2011.

Gifts Received

Gift

liubo has not received any gifts yet

Give a Gift

 

liubo's Page

Latest Activity

Synthetik Software replied to liubo's discussion problem with warp interpolation
"Thanks for running the tests and letting us know about this."
Mar 18
liubo posted a discussion

problem with warp interpolation

interpolation order > 0 results in color value loss from one frame to the next which leads to undesirable fading over time if applied to consecutive frames. this video illustrates the problem:https://drive.google.com/open?id=1jlcFEb3av9V0PA9atC5T-rIdqkdait4jSee More
Mar 18
liubo replied to liubo's discussion problem with alpha in png vs tif
"here is a video illustrating the problem https://drive.google.com/file/d/1dlB7nAA3fW87z2GKeZP65ZwFAh4q5fD-/view?usp=sharing i just used Acrylic Blend, first preset from Factory>Manual Painting>General Examples however i am not painting…"
Mar 14
Synthetik Software replied to liubo's discussion problem with alpha in png vs tif
"Can you attach the paint preset you are working with. Hard to fully comment otherwise. I will say that i've worked with alpha channels in png images before without any problems in V5."
Mar 14
liubo posted a discussion

problem with alpha in png vs tif

there is a problem importing alpha channels from png files. the same brush created in photoshop and exported as png and tif gives the following distinct resultshttps://imgur.com/a/YYs6soathe brushes are attached for reference belowSee More
Mar 14
liubo commented on Donna Kuhn's group Cool Preset Sharing Group
"depends on the preset. try putting them in the appropriate folder and then a corresponding subfolder so that they are at the same level as the existing presets. e.g. a vectorizer preset might go into Vectorizer>Vector…"
Jan 26, 2018

Profile Information

What version of Studio Artist do you own?
4.04
How do you use Studio Artist?
still learning how to use it

Comment Wall

  • No comments yet!

You need to be a member of STUDIO ARTIST USER FORUM to add comments!

Join STUDIO ARTIST USER FORUM

 
 
 

Latest Activity

Alan posted a photo
3 hours ago
Paul Perlow posted photos
Monday
Synthetik Software replied to craig deeley's discussion OLD SA 2.0 Paint Synth Presets
"Yeah, i'm not having any luck with that. if you have a 3.5 around that still runs on your system, you could try importing it and then saving it. Would probably fix it."
Apr 16
Karen Brown replied to craig deeley's discussion OLD SA 2.0 Paint Synth Presets
"I have some old patches that I created in 2001 that don't seem to do anything now. I hit play and nothing happens. I have gone through the various parameters and don't see anything that would prevent them from working. I have tried…"
Apr 16
Synthetik Software replied to Nora Laiken's discussion Regarding "Regionalizer Pen and Water" in the group General Technical Discussion
"You mis-spelled the name i think, so that was what was throwing me when i did a search. I'm going to assume you meant "Regionizer", not 'Regionalizer". So, try setting the pen Mode (Pen Mode control panel) to Region Fill as…"
Apr 16
Nora Laiken replied to Nora Laiken's discussion Regarding "Regionalizer Pen and Water" in the group General Technical Discussion
"Here is another try at uploading. Please answer."
Apr 15
Nora Laiken replied to Nora Laiken's discussion Regarding "Regionalizer Pen and Water" in the group General Technical Discussion
"Here it is. Answer will be greatly appreciated! There are too many penlines inside the painted areas. I would prefer just the edge outline in pen."
Apr 15
David Buckle posted a photo
Apr 15

© 2019   Created by Synthetik Software.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service